vår första lägenhet

Kan knappt tro det.. Iallafall inte förns jag har alla papper i hand, men.. Jag och Cong har fått vår första lägenhet!
Det är en liten söt hyreslägenhet, en 1:a med stort kök i underbara Salabacke, Uppsala. Dock är lägenheten ett renoveringsobjekt och kontraktet där efter, någon gång (!) mellan 2009 och 2012 ska den renoveras varav vi måste flytta med 1 månads uppsägningstid. Lite scary sådär men vi har ju våra planer på att flytta norrut om Cong kommer in på sin utbildning till hösten, håll tummarna hörrni att vi får stanna i lägenheten sålänge vi behöver den!
  Känns verkligen för bra för att vara sant, Cong kommer den 29 mars och bara några dar senare kan vi flytta in och få börja bygga vårt hem! Vi (Jag) har givetvis börjat förhandshoppa lite möbler och prylar, äääälskar inredning! Det kommer bli i clean modern/retro nordiskt med en touch av traditionellt kinesiskt så gott det går med de färger som finns på plats. LÄNGTAAAR FEI CHANG!
Känslan och vetskapen över att jag snart får lämna detta kaotiska hem jag nu befinner mig i, med en många gånger obehaglig atmosfär, och få leva tillsammans med Cong är överväldigande. Verkligen overkligt.

Xie xie ni!!!

förlovningsdag

I dag e det min å Congs förlovningsdag. För 1 år sen förlovade vi oss i Langfang, en verkligt märklig dag hihi.
Puss älskling! Snart e vi tillsammans igen!

RSS 2.0